ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 188
Про безоплатне прийняття у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади гуманітарної допомоги (шкільний автобус)

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2024 року                                                                             № _____
 
Про безоплатне прийняття у комунальну
власність Рокитнівської селищної територіальної
громади гуманітарної допомоги (шкільний автобус)
 
       Відповідно до статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, Закону України «Про гуманітарну допомогу», наказу Міністерства фінансів України від 13.09.2016 № 818 «Про затвердження типових форм з обліку та списання основних засобів суб’єктами державного сектору та порядку їх складання», Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку в державному секторі 121 «Основні засоби», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 12.10.2010 № 1202, Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 № 1388, з метою тимчасової державної реєстрації транспортного засобу, отриманого для потреб Рокитнівської селищної територіальної громади у вигляді гуманітарної допомоги від донора – Keolis Sverige AB, м. Стокгольм, Королівство Швеція, в особі Мікаеля ВЬОГБЕРГА, через Державне Агентство Стратегічних Резервів (RZADOVA ACENCJA REZERW STRATEGICZNYCH (002451), Республіка Польща, митну декларацію про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою від 27.02.2024, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади (код ЄДРПОУ: 04387421, номер отримувача в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги ЄР 5055) транспортний засіб  у вигляді гуманітарної допомоги - 1 (один) шкільний автобус марки VDL Citea Xle 145.310, вага транспортного засобу 14 670 кг, рік випуску 2012, об’єм двигуна 9186 м3, ідентифікаційний номер транспортного засобу (VIN): XNL403R100C001883, реєстраційний номер: LPU73398/RKLAG42, колір червоний, вартістю на момент передачі - 9 000 євро (дев’ять тисяч євро) тимчасовий державний номерний знак ________________.
2. Визначити балансову вартість майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення, відповідно до вартості, вказаної в дарувальному листі, згідно курсу НБУ, встановленого на день перетину кордону – 27.02.2024 (1 євро - 41,5985 гривень), а саме: 374 386 (триста сімдесят чотири тисячі триста вісімдесят шість) гривень.
3. Безоплатно передати майно, зазначене у пункті 1 даного рішення, в оперативне управління та на баланс Томашгородському ліцею № 1 Рокитнівської селищної ради (директор ПРИТ Олександр Сергійович), селище Томашгород, вул. Соборна, 21 (ЄДРПОУ 25319375).
4. Утворити комісію з безоплатного приймання-передачі гуманітарної допомоги (шкільний автобус), зазначеної у пункті 1 даного рішення (далі – Комісія), у складі згідно з додатком.
5. Комісії подати акти приймання-передачі майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення, на затвердження селищному голові в строк до 01.05.2024.
6. Томашгородському ліцею № 1 Рокитнівської селищної ради забезпечити здійснення бухгалтерського обліку майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення, у встановленому законодавством порядку.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 
 
 Додаток
до рішення Рокитнівської селищної ради
___________ 2024 року № ______
 
 
Склад комісії
 з безоплатного приймання-передачі гуманітарної
допомоги (шкільний автобус)
 
 
МАРИНИЧ Сергій Антонович заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів,
голова комісії.
 
ДЕНИСЮК Сергій Васильович
 
 
 
 
НОВАК Сергій Васильович
 
 
 
 
БОГДАНЕЦЬ Наталія Павлівна
 
 
 
 
ПРИТ Олександр Сергійович
головний спеціаліст відділу житлово-
комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради, секретар комісії.
             
начальник відділу житлово-
комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради, член комісії.
 
головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради, член комісії
 
директор Томашгородського ліцею № 1 Рокитнівської селищної ради, член комісії
 
ЧУБИК Тетяна Владиславівна
 
головний бухгалтер Томашгородського ліцею № 1, член комісії
   
 
 
 
Секретар ради                                                                   Марина ЛЕСКОВЕЦЬ