ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мигловець Андрій Харитонович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

171

Дата реєстрації:

22.06.2021

Проголосовано:

09.07.2021 12:04:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 171

Текст:



 










ПРОЄКТ





УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Одинадцята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від ____________ 2021 року                                                                    № ____

 

 

Про надання дозволу на розроблення детального

плану території земельної ділянки, орієнтовною

площею 0,3589 га, для розміщення та експлуатації

основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд

підприємств переробної, машинобудівної та іншої

промисловостів смт. Рокитне, вул. Франка І., 1

 

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 8, 10, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», державних будівельних норм України ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», розглянувши клопотання громадянина Богданця Володимира Володимировича від 02 червня 2021 року щодо надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3589 га, для розміщення та експлуатаціїосновних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в смт. Рокитне, вул.Франка І., 1, селищна рада

 

вирішила:

 

1. Надати дозвіл громадянину Богданцю Володимиру Володимировичу на розроблення детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3589 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в смт. Рокитне, вул. Франка І., 1.

 

2. Взяти до уваги той факт, що фінансування робіт з розроблення детального плану території на об’єкт здійснюватиметься за рахунок коштів громадянина Богданця Володимира Володимировича за згодою (надалі – Інвестор).

 

3. Укласти тристоронню угоду на розроблення детального плану території між Рокитнівською селищною радою, Інвестором та розробником.

 

4. Розробнику детального плану території після розроблення, узгодження та громадського обговорення надати його Рокитнівській селищній раді для розгляду та затвердження у встановленому законодавством порядку.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (БричкаВ. П.).

 

 

 

Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ