ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 18.04.2024 № 4240 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці СЛЄСАР Тетяні Леонідівні по вул. І.Франка, 16/1 в селищі Рокитне»

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                             2024 року                                               №
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської
селищної ради від 18.04.2024 № 4240
«Про передачу земельної ділянки у власність
громадянці СЛЄСАР Тетяні Леонідівні
по вул. І. Франка, 16/1 в селищі Рокитне»
 
       У зв’язку переходом права власності на нерухоме майно, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 18.04.2024 № 4240 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці СЛЄСАР Тетяні Леонідівні по вул. І. Франка, 16/1 в селищі Рокитне», а саме: в назві рішення, пунктах 2, 3 слова та цифри «СЛЄСАР Тетяні Леонідівні (ідентифікаційний номер _______)» замінити на слова та цифри «СЛЕСАРУ Андрію Миколайовичу (ідентифікаційний номер ________)».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ