РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
12 червня 2024 року                                                                                                                                                      № 4465
 
Про надання дозволу ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ
СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення технічної
документації з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки за межами с. Рокитне,
загальною площею 0,1752 га
  
       Розглянувши заяву ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки,  відповідно до статей 12 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами площею 0,1752 га,  кадастровий номер 5625085600:03:009:0258, яка розташована за межами населеного пункту с. Рокитне Сарненського району Рівненської області.
2. ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» подати технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами на затвердження в селищну раду.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ