ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 54
Про перегляд розміру орендної плати земельної ділянки, яка передана в оренду ТОВ «ЛІСОПРОДУКТ» по вул. Журавлинна, 5б в с. Масевичі

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                       2024 року                                                        №
 
Про перегляд розміру орендної плати земельної
ділянки, яка передана в оренду ТОВ «ЛІСОПРОДУКТ»
по вул. Журавлинна, 5б в с. Масевичі
 
       Розглянувши клопотання ТОВ «ЛІСОПРОДУКТ», відповідно до  статей 21, 23 Закону України «Про оренду землі», статей 12, 93, 124 Земельного кодексу України, статті 288 Податкового кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Переглянути розмір орендної плати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІСОПРОДУКТ» земельної ділянки для розміщення та  експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості загальною площею 1,7279 га, кадастровий номер 5625085000:03:002:0214, яка передана в оренду шляхом укладання договору оренди землі від 04.12.2018 року, номер запису про право в державному реєстрі прав №29354472 по вул. Журавлинна, 5б в с. Масевичі на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
2. Річну орендну плату за земельну ділянку встановити в розмірі ___ % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки на період дії воєнного стану.
3. Право оренди земельної ділянки посвідчити договором оренди землі.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
 
Селищний голова                                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ