ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 105
Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади нерухомого майна (об’єкта цивільного захисту та приміщення гаражу)

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
_________________ 2024 року                                                                                                                № _____
 
Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності
у комунальну власність Рокитнівської селищної
територіальної громади нерухомого майна
(об’єкта цивільного захисту та приміщення гаражу)
 
       Керуючись статтею 25, пунктом 51 частини 2 статті 26, частиною 2 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 7 Закону України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», статтею 32 Кодексу цивільного захисту України,  Положенням про порядок передачі права державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», розглянувши клопотання Управління Державної казначейської служби України у Рокитнівському районі Рівненської області від 27.09.2023 № 01-08-08/525 «Про передачу державного майна», за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади нерухомого майна, а саме:
  • об’єкта цивільного захисту (протирадіаційне укриття номер - 66734), площею 51,3 м.кв., що розташований за адресою: селище Рокитне, вул. Незалежності, 21а, Сарненського (Рокитнівського) району Рівненської області (кадастровий номер земельної ділянки 5625055100:01:001:1973);
  • приміщення гаражу, площею 29,2 м.кв., що розташований за адресою: селище Рокитне, вул. Незалежності, 21б, Сарненського (Рокитнівського) району Рівненської області (кадастровий номер земельної ділянки 5625055100:01:001:1974).
2. Рокитнівська селищна рада зобов’язується використовувати зазначене нерухоме майно за його цільовим призначенням, а саме: для розміщення органів місцевого самоврядування та для укриття населення, зокрема працівників підприємств, установ, організацій, об’єктів критичної інфраструктури, пацієнтів, працівників та відвідувачів закладів охорони здоров’я, учасники освітнього процесу.
3. Відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності (Сергій НОВАК) забезпечити своєчасне направлення даного рішення до Управління Державної казначейської служби України у Рокитнівському районі Рівненської області.
4. Вважати такими, що втратили чинність, рішення Рокитнівської селищної ради від 15.11.2023 № 3873 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади об’єкту цивільного захисту та приміщення гаражу», від 09.02.2024 № 4043 «Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 15.11.2023 № 3873 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади об’єкту цивільного захисту та приміщення гаражу». 
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ