ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 123
Про затвердження детального плану території та Звіту про стратегічну оцінку проекту за межами населеного пункту с. Старики

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                              2024 року                                                    №
 
Про затвердження детального плану території
та Звіту про стратегічну оцінку проекту
за межами населеного пункту с. Старики
 
        Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17 Закону України «Про основи містобудування», статтями 19, 20, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», розглянувши детальний план території та Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити містобудівну документацію «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на земельній ділянці площею 0,5454 га, кадастровий номер 5625085600:07:001:0074 за межами населеного пункту с. Старики на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області».
2. Затвердити Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту «Детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на земельній ділянці площею 0,5454 га, кадастровий номер 5625085600:07:001:0074 за межами населеного пункту с. Старики на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області».
3. Передати матеріали затвердженого детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту на зберігання сектору містобудування та архітектури Рокитнівської селищної ради.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ