ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 129

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П'ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
_________________  2024 року                                                                                                             № ______
 
Про затвердження Положення про порядок
встановлення та демонтаж меморіальних

та інформаційних дощок на території
Рокитнівської селищної територіальної громади

 
         Керуючись статтею 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону культурної спадщини», з метою впорядкування та регламентації діяльності зі встановлення та демонтажу на території Рокитнівської територіальної громади меморіальних та інформаційних дощок, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Положення про порядок встановлення та демонтаж меморіальних та інформаційних дощок на території Рокитнівської територіальної громади  (далі – Положення ),  що додається.
2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Рокитнівської селищної ради від 04 червня 2021 року № 658 «Про затвердження Положення про порядок встановлення та демонтаж пам’ятних знаків (пам’ятників, меморіальних об’єктів та меморіальних дощок) на території Рокитнівської селищної територіальної громади».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики  (Л. СМИК).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ