ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 158
Про надання згоди на передачу майна з державної власності у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
_________________ 2024 року                                                                      № _____
 
Про надання згоди на передачу майна
з державної власності у комунальну
власність Рокитнівської селищної
територіальної громади
 
       Керуючись пунктом 51 частини 1 статті 26, статтею 7 Закону України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», Положенням про порядок передачі права державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 (зі змінами), з метою ефективного використання державного майна, взявши до уваги звернення 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області від 08.12.2023 № 62, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатну передачу з державної власності Головного управління ДСНС України у Рівненській області у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади Сарненського району Рівненської області спеціального пожежного автомобіля АЦ-40(130)-63Б, марки ЗІЛ, модель 130, номер шасі 1948698, 1981 року виготовлення та взяти зобов’язання використовувати пожежний автомобіль лише за цільовим призначенням без права відчуження у приватну власність.  
2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Рокитнівської селищної ради від 09.02.2024 № 4025 «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади пожежного автомобіля».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ