ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20
Про питання приватизації (відчуження) об’єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят четверта сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                 2024 року                                                                           №
 
Про питання приватизації (відчуження)
об’єктів комунальної власності Рокитнівської
селищної територіальної громади

 
       Керуючись абзацом 1 пункту 30 частини 1 статті 26, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», відповідно до статей 11, 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», з метою вирішення організаційних питань приватизації (відчуження) об’єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Зобов’язати балансоутримувачів майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади подавати селищному голові переліки комунального майна, яке не використовується та може бути продане на аукціоні (за формою згідно з додатком), до 01 серпня 2024 року та надалі невідкладно по мірі виявлення такого майна, для подальшого затвердження селищною радою переліку об'єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, що підлягають приватизації.
2. Визначити, що рішення про приватизацію (відчуження) об’єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади приймається виключно шляхом прийняття рішень Рокитнівської селищної ради.
3. Затвердити Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, що додається.
4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Рокитнівської селищної ради від 26 вересня 2023 року № 3766 «Про затвердження Положення про відчуження майна, що є комунальною власністю Рокитнівської селищної територіальної громади».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства  (А. КРУПЕНКО). 
 

Селищний голова                                                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 1.1.. Дод. - форма.pdf Переглянути
2 1.2.. Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної г.pdf Переглянути