ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 53
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельних ділянок загальною площею 61,4905 га ТОВ «АГРОЕКСПЕРТ ГРУП»

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят четверта сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                            2024 року                                                                                                    №
 
Про затвердження технічної документації із
землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
та передачу в оренду земельних ділянок загальною
площею 61,4905 га ТОВ «АГРОЕКСПЕРТ ГРУП»           
 
       Розглянувши клопотання ТОВ «АГРОЕКСПЕРТ ГРУП» та додані матеріали, відповідно до статей 12, 122, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
2. Передати в оренду (без права суборенди) на строк до дня державної реєстрації права власності на такі земельні ділянки або на 10 (десять) років (залежно від обставини, яка настане першою) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОЕКСПЕРТ ГРУП» земельні ділянки згідно з додатком.
3. Встановити ТОВ «АГРОЕКСПЕРТ ГРУП» орендну плату за 1 га в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень 00 копійок але не менше 12 % від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
4. ТОВАРИСТВУ З  ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОЕКСПЕРТ ГРУП» укласти з Рокитнівською селищною радою договори оренди земельних ділянок, забезпечити їх державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства та оплатити послуги з державної реєстрації.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 1.1. Додаток рішення ТОВ Агроексперт Груп 61,4905 га.pdf Переглянути