ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(_____________________________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____________________ 2024 року                                                              № ____
 
Про створення Молодіжної ради
при Рокитнівській селищній раді

 
       Відповідно до статті 25, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про основні засади молодіжної політики», постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» (зі змінами), з метою залучення активної молоді до формування та реалізації молодіжної політики у Рокитнівській селищній територіальній громаді, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Створити Молодіжну раду при Рокитнівській селищній раді як консультативно-дорадчий орган.
2. Затвердити Положення про Молодіжну раду при Рокитнівській селищній раді (далі – Положення), що додається.
3. Утворити ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді у складі згідно з додатком.
4. Відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради вжити заходів щодо:
4.1. сприяння організації роботи ініціативної групи для формування складу Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді та проведення установчих зборів;
4.2. подання ініціативною групою інформації та документів для організації та проведення установчих зборів, їх результатів – до відділу організаційно-документального забезпечення Рокитнівської селищної ради для оприлюднення в строки, передбачені Положенням.
5. Відділу організаційно-документального забезпечення Рокитнівської селищної ради:
5.1. оприлюднити інформацію про персональний склад ініціативної групи на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради протягом п’яти робочих днів з дати прийняття цього рішення;
5.2. забезпечити оприлюднення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради інформації та документів, наданих ініціативною групою згідно з пунктом 4.2. цього рішення.
6. Визнати таким, що втратило чинність рішення Рокитнівської селищної ради від 18 лютого 2022 року № 2538 «Про утворення Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді».
7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).



 
Селищний голова                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ