ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Не прийнятий в цілому

Дата:

14.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про зміну цільового призначення земельної ділянки громадянину БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                               2024 року                                               №
 
Про зміну цільового призначення
земельної ділянки  громадянину
БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу  
по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне
 
       Розглянувши проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки громадянину БЕЖАЄВУ С.С., відповідно  до статей 12, 20, 186 Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 року № 502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних  осіб», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» громадянину БЕЖАЄВУ С.С. за рахунок земель, що перебувають у його власності по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне.
2. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянину БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу (ідентифікаційний номер _______), площею 0,9918 га, кадастровий номер 5625055100:01:002:0473, яка перебуває у його власності з «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне.
3. БЕЖАЄВУ С.С. оформити документ, що посвідчує право власності на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ