ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Лозян Галина Іванівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 117
Про Програму «Ліси Рокитнівської селищної територіальної громади» на 2021–2023 роки

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від ___ липня 2021 року                                                                               № _____
 
 
Про Програму «Ліси
Рокитнівської селищної територіальної
громади» на 2021–2023 роки
 
 
Відповідно до статті 40 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 33 Лісового кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями Рокитнівської селищної ради, селищна рада
вирішила:
 
  1. Затвердити Програму «Ліси Рокитнівської селищної територіальної громади» на 2021–2023 роки (далі – Програма), що додається.

 
2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачати в межах наявних фінансових ресурсів кошти на реалізацію заходів Програми.
 
3.Виконавчому комітету Рокитнівської селищної ради спільно з причетними організаціями забезпечити організацію та виконання заходів Програми.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної радиз питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В.П.); з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (Крупенко О.М.).
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ