УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 
від 09 липня 2021 року                                                                                   № 950
                               
Про затвердження ставок
туристичного збору на території
Рокитнівської селищної ради
 
          Керуючись статтею 143 Конституції України, статтею 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 7, 10 та 12 розділу І, статтею 268 розділу ХІІ Податкового кодексу України, з метою ефективного наповнення дохідної частини бюджету громади, селищна рада
 
в и р і ш и л а :
       1. Затвердити Положення про порядок справляння туристичного збору на території Рокитнівської селищної ради, що додається.
       2. Встановити на території Рокитнівської селищної ради туристичний збір у розмірі 0,5 відсотка - для внутрішнього туризму та 5,0 відсотка - для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.
       3. Оприлюднити дане рішення на офіційному сайті селищної ради, або в інший можливий спосіб.
       4. Рішення Рокитнівської селищної ради від 03 квітня  2019 року №997 «Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Рокитнівської селищної ради на 2019 рік» та рішення сільських, селищної рад, що приєдналися до Рокитнівської селищної ради, щодо встановлення ставок туристичного збору визнати такими, що втратили чинність з моменту набрання чинності даним рішенням.
       5. Рішення набирає чинності з 01 січня 2022 року.
       6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (Крупенко О.М.).
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ