ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
________________ 2024 року                                                             № ______
 
Про створення пожежно-рятувального
підрозділу для забезпечення добровільної
пожежної  охорони  Рокитнівської
селищної територіальної громади
  
          Відповідно до статей 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 63 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 7 квітня 2023 року № 314 «Про затвердження Порядку утворення та функціонування пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення добровільної пожежної охорони», з метою запобігання виникненню пожеж на території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади та в екосистемах поблизу них, оперативного реагування у разі їх виникнення, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
1. Створити пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення добровільної пожежної охорони Рокитнівської селищної територіальної громади (далі – ДПРП), місце розташування: вул. Центральна, 4, село Томашгород, Сарненський район, Рівненська область.
2. Затвердити Положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення добровільної пожежної охорони Рокитнівської селищної територіальної громади, що додається.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (Т. КАЙДАНОВИЧ).
 
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ