ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кулакевич Юлія Анатоліївна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 124
Про встановлення пам’ятника Т.Г.Шевченку в селищі Рокитне


 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
   (Одинадцята  сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _____________2021 року                                                                   № ______
 

Про встановлення пам’ятника

Т.Г.Шевченку в селищі Рокитне

 
          Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10, 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання спорудження (створення) пам'ятників і монументів» від 08.09.2004 № 1181, Порядком  спорудження (створення) пам’ятників і монументів, затвердженим наказом Державного комітету України з будівництва та архітектури Міністерства  культури і мистецтв України від 30.11.2004 №231/806, Положенням про порядок встановлення та демонтаж пам’ятних знаків (пам’ятників, меморіальних об’єктів та меморіальних дощок) на території Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженим рішенням Рокитнівської селищної ради від 04.06.2021 №658, з метою увічнення пам’яті видатної особистості в історії України, формування національної самосвідомості, відродження духовності та історичної пам’яті у нинішнього та майбутніх поколінь, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
вирішила:
 
  1. Спорудити на території селища Рокитне по вулиці Соборна пам'ятник місцевого значення Тарасу Григоровичу Шевченку – українському генію, письменнику, поету (далі – пам’ятник Т.Шевченку).
  2. Відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою  селищної ради організувати здійснення робіт по встановленню пам'ятника Т.Шевченку.
  3. Фінансовому відділу селищної ради передбачити видатки  на спорудження пам’ятника  в межах наявних фінансових ресурсів.
  4. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні  комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Смик Л.М.); з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (Крупенко О.М.).

 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ