РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
11 вересня 2024 року                                                    № 4687
 
Про встановлення земельного сервітуту
на право розміщення тимчасової споруди
на земельну ділянку комунальної власності
по вул. Шкільна, 11 в с. Блажове
 
       Розглянувши заяву МАРИНИЧА Олександра Миколайовича про встановлення земельного сервітуту, керуючись статтею 98, пунктом «в» статті 99, статтями 100, 101 Земельного кодексу України, статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:   
 
1. Встановити земельний сервітут терміном на 20 (двадцять) років на право розміщення тимчасової споруди (малих архітектурних форм) для здійснення підприємницької діяльності на земельну ділянку площею 0,0020 га, кадастровий номер 5625081300:01:001:0574, яка розташована по вул. Шкільна, 11 в с. Блажове території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
2. Встановити плату за встановлення земельного сервітуту земельної ділянки в розмірі 10000 (десять тисяч) гривень в рік.
3. Уповноважити селищного голову ТАРГОНСЬКОГО Григорія Миколайовича від імені селищної ради укласти договір про встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди (малих архітектурних форм).
4. Громадянину МАРИНИЧУ О. М. зареєструвати право користування земельною ділянкою відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ