ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____ __________ 2024 року                                                                        № ______
 
Про придбання у комунальну власність
Рокитнівської селищної територіальної
громади нежитлової будівлі та земельної
ділянки в селі Масевичі

 
       Керуючись статтями 25, 26, частиною 1 статті 59, статтею 60 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», враховуючи Протокол засідання робочої групи для проведення заходів, пов’язаних з придбанням у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади адміністративного приміщення в селі Масевичі від 20.05.2024 (утвореної розпорядженням Рокитнівського селищного голови від 15.05.2024 №107 відповідно до службової записки старости Нестерчук Н.П. від 07.05.2024), звіту про оцінку на нежитлову будівлю швейної майстерні за реєстраційним номером 020924/1 (суб’єкт оціночної діяльності СПД ФО Антонюк С.В.), звіту про експерту грошову оцінку земельної ділянки за реєстраційним номером 240904/1 (суб’єкт оціночної діяльності ПП «Експерт-Рівне-Консалт»), листа Товариства з обмеженою відповідальністю – фірма побутових послуг «Полісся» № 38 від 16.09.2024 про цінову пропозицію, з метою забезпечення працівників Рокитнівської селищної ради адміністративним приміщенням в Масевицькому старостинському окрузі, зокрема шляхом придбанням у комунальну власність належного приміщення у с. Масевичі, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Придбати у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади в особі Рокитнівської селищної ради у Товариства з обмеженою відповідальністю – фірма побутових послуг «Полісся» наступне майно:
  • нежитлова будівля швейної майстерні (площа 79,1 м. кв.), яка знаходиться за адресою: Рівненська область, Сарненський район, с. Масевичі, вул. Центральна, буд. 96, за 327 300,00 гривень (триста двадцять сім тисяч триста гривень 00 копійок);
  • земельна ділянка площею 0,0871 га під вищевказаною будівлею, яка знаходиться за адресою: Рівненська область, Сарненський район, с. Масевичі, вул. Центральна,  буд. 96, за 179 870,00 гривень (сто сімдесят дев’ять тисяч вісімсот сімдесят гривень 00 копійок).
  1. Уповноважити Рокитнівського селищного голову ТАРГОНСЬКОГО Григорія Миколайовича на укладення договору купівлі-продажу майна, вказаного у пункті 1 цього рішення, та на підписання усіх інших документів, пов’язаних із придбанням такого майна.
  2. Встановити, що витрати по оплаті нотаріальних послуг при посвідченні договору купівлі-продажу майна, вказаного у пункті 1 цього рішення, несе продавець у повному обсязі.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (Т. КАЙДАНОВИЧ).
 
Селищний голова                                                          Григорій ТАРГОНСЬКИЙ