ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 19.05.2023 № 3417 «Про затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності, що перебувають на балансах підприємств, закладів (установ) Рокитнівської селищної територіальної громади»

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____ __________ 2024 року                                                                                                № ______
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної
ради від 19.05.2023 № 3417 «Про затвердження Переліку об’єктів
нерухомого майна комунальної власності, що перебувають
на балансах підприємств, закладів (установ)
Рокитнівської селищної територіальної громади»

 
       Керуючись статтею 25, частиною 1 статті 59, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», з метою впорядкування та відображення актуальних відомостей про об’єкти нерухомого майна комунальної власності, необхідністю виключення з переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади приватизованого житлового будинку в с. Остки по вул. Незалежності, 35 (витяг з державного реєстру речових прав №381871726 від 06.06.2024 про реєстрацію права приватної власності), необхідністю включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади отриманої благодійної допомоги (пожертви) - будівлі їдальні в с. Рокитне по вул. Соборна, 5, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни  до рішення Рокитнівської селищної ради від 19 травня 2023 року № 3417 «Про затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності, що перебувають на балансах підприємств, закладів (установ) Рокитнівської селищної територіальної громади», виклавши додаток у новій редакції, що додається.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Рокитнівської селищної ради від 11.09.2024 № 4567 «Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 19.05.2023 № 3417 «Про затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності, що перебувають на балансах підприємств, закладів (установ) Рокитнівської селищної територіальної громади»».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (Т. КАЙДАНОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                                           Григорій ТАРГОНСЬКИЙ