УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 09 липня 2021 року                                                                                     № 1119
 
Про відмову  ДОЙОНКУ О.О.
у наданні дозволу на розробку
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки у власність
 
          Розглянувши заяву ДОЙОНКА О.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, графічні матеріали на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, відповідно до статей 12, 33, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила:
 
  1. Відмовити громадянину ДОЙОНКУ Олександру Олександровичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Рокитнівської селищної ради (згідно поданих графічних матеріалів), оскільки дана земельна ділянка належить до земель державної власності.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ