УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 09 липня 2021 року                                                                                     № 1120
 
Про відкладення питання щодо
передачі земельної ділянки
у власність БОРИСОВЕЦЬ Г.М.
в смт Рокитне по вул. Міцкевича
 
          Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БОРИСОВЕЦЬ Г.М. для будівництва індивідуальних гаражів, лист відділення поліції №2 Сарненського районного відділу поліції щодо вилучення документів що стосуються проведення 22.10.2020 року 54 сесії Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 40, 116, 118, 121, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила:
 
  1. Відкласти питання про передачу земельної ділянки у власність БОРИСОВЕЦЬ Ганні Миколаївні в смт Рокитне по вул. Міцкевича для будівництва індивідуальних гаражів, у зв’язку з вилученням документів що стосуються проведення 22.10.2020 року 54 сесії Рокитнівської селищної ради відділенням поліції №2 Сарненського районного відділу поліції.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ