ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 201


 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 09 липня 2021 року                                                                      № ____
 

Про Програму компенсації послуг зв’язку

окремих пільгових категорій громадян

на 2021- 2023 роки
 

Відповідно до пункту 22 частина 1 статті 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Закони України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про соціальний захист дітей війни», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про охорону дитинства», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», постанови Кабінету Міністрів України від 29 січня 2003 року № 117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги», селищна рада

 
вирішила:
 

1. Затвердити Програму компенсації послуг зв’язку окремих пільгових категорій громадян на 2021-2023 роки (далі – Програма), що додається.

 
2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (Крупенко О.М.).
 
 
Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ