ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Павлушенко Микола Олександрович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 209
Про створення БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ФІЛІЇ ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ І СТУПЕНЯ


 


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме  скликання
(Одинадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від __________2021 рік                                                                                   № _______
 
Про створення БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ  ФІЛІЇ ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ
 РАДИ І СТУПЕНЯ
 
Відповідно до статті 95 Цивільного кодексу України, статті 64 Господарського кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про освіту», Типового положення про філію закладу освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти України №1568 від 06.12.2017 року та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за №1/31453 від 02 січня 2018 року, з метою оптимізації закладів загальної середньої освіти Рокитнівської селищної територіальної громади та створення оптимальних умов для навчання і виховання учнів закладів загальної середньої освіти Рокитнівської селищної територіальної громади, селищна рада
вирішила:
 
  1. Створити БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКУ ФІЛІЮ ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ І СТУПЕНЯ (шляхом пониження з ІІ до І ступеня).
  2. Затвердити Положення про БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКУ ФІЛІЮ ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ І СТУПЕНЯ (додається).
  3. Затвердити статут ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі – ОСТКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ) в новій редакції (додається).
  4. Директору ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ надати державному реєстратору документи, визначені законодавством України для створення БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ФІЛІЇ ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ І СТУПЕНЯ та внесення змін щодо відомостей ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Смик Л.М.), з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (Крупенко А.К.).

 
 
 
Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ