ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 168
Про зміну цільового призначення земельної ділянки БОГДАНЦЮ О.А. в смт Рокитне


 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дванадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від  ___________________  2021 року                                               №
 
Про зміну цільового призначення земельної  ділянки БОГДАНЦЮ О.А.
в смт Рокитне
 
          Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється громадянину БОГДАНЦЮ О.А., керуючись статтями 12, 20, 126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
вирішила:
 
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянину БОГДАНЦЮ Олександру Анатолійовичу, за рахунок земель, які належать йому на праві власності для ведення особистого селянського господарства, в смт Рокитне.
2. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянину БОГДАНЦЮ Олександру Анатолійовичу (--) площею 0,3000 га, кадастровий номер 5625055100:01:001:1619, яка перебуває у його власності з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», в смт Рокитне.
3. Оформити БОГДАНЦЮ О.А. документ що посвідчує право власності на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
 
      Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ