ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Рябущиць Ігор Миколайович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

133

Дата реєстрації:

21.07.2021

Проголосовано:

06.08.2021 12:23:19

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 133

Текст:



 

















ПРОЄКТ




УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Дванадцята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від                                2021 року                                                              № _____

 

Про надання дозволу ЄРЕМЕЙЧУК З.А.

на складання технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) із земель колишнього КСГП «Промінь»

 

            Розглянувши заяву ЄРЕМЕЙЧУК Зінаїди Артемівни, жительки                          с. Миколаївське Миколаївської області, керуючись статями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл громадянці ЄРЕМЕЙЧУК Зінаїді Артемівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості): рілля – масив № 15 ділянка № 40, орієнтовною площею – 2,00 га; сіножаті – масив № 18, ділянка № 15, орієнтовною площею – 1,21 га; пасовища – масив № 5, ділянка № 447, орієнтовною площею                      – 0,10 га, на території Рокитнівської селищної ради, за межами населених пунктів, для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), виданого КСГП «Промінь», серія РВ № 0137215 від 05 серпня 1996 року, за реєстраційним № 992.

2. Замовити Єремейчук З.А. в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), в порядку визначеному законодавством.

3. Єремейчук З.А. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), подати на затвердження до селищної ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 

Селищний голова                                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ