ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 116
Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність РАЖИК Антоніні Олександрівні із земель колишнього КСГП «Колос»


 

ПРОЄКТ

                                                               УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тринадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                2021 року                                                              № _____
 
Про надання дозволу на складання технічної
документації із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) у  власність  РАЖИК Антоніні
 Олександрівні із земель колишнього КСГП «Колос» 
 
            Розглянувши заяву РАЖИК Антоніни Олександрівни, керуючись статями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянці РАЖИК Антоніні Олександрівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  власність: рілля – масив № 20, ділянка   № 12, орієнтовною площею – 0,31 га; рілля – масив № 79, ділянка      № 24, орієнтовною площею – 1,37 га; сіножаті – масив № 137 ділянка № 110, орієнтовною площею – 0,33 га; пасовища – масив № 24, ділянка № 98, орієнтовною площею – 0,13 га, на території Рокитнівської селищної ради, за межами населених пунктів, для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), виданого КСГП «Колос», серія РВ № 0139956 від 30 жовтня 1996 року, за реєстраційним          № 3731.
2. Замовити РАЖИК А.О. в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), в порядку визначеному законодавством.
3. РАЖИК А.О. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ