ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

10.09.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1582
Про передачу в оренду земельних ділянок (не переоформленого спадкового майна) земельних часток (паїв) товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХ АГРО 2017»

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тринадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 10 вересня 2021 року                                                                                                    №1582
 
Про  передачу в оренду земельних
ділянок (не переоформленого спадкового 
майна) земельних часток (паїв) 
товариству з обмеженою відповідальністю
«ТЕХ АГРО 2017»           
 
Розглянувши клопотання ТзОВ «ТЕХ АГРО 2017», відповідно до статті 1285 Цивільного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правової долі земельних ділянок, власники яких померли», пункту 2 статті 30 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питань колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Прийняти в управління спадщиною земельні частки (паї), власники яких померли та спадкові права на які не переоформлені, колишніх КСП «Світанок» та «Біловізьке», до моменту реєстрації прав на них, орієнтовною площею 326,3018 га згідно з додатком.
  2. Визначити особою, уповноваженою на управління спадщиною, Рокитнівського селищного голову  ТАРГОНСЬКОГО Г.М.
  3. Дати згоду на передачу в оренду (без права суборенди) товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХ АГРО 2017» земельних часток (паїв), власники яких померли та спадкові права на які не оформлені, на строк до дня державної реєстрації права власності на таку земельну ділянку або на 7 (сім) років (залежно від обставини, яка настане першою).
  4. Встановити орендну плату за 1 га в розмірі 2000,00 грн. (дві тисячі  гривень 00 копійок), але не менше 12 % (дванадцять відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної частки (паю).
  5. Доручити Рокитнівській селищній раді в особі Рокитнівського селищного голови ТАРГОНСЬКОГО Г.М. підписати договір оренди від імені орендодавця.
  6. Товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХ АГРО 2017» забезпечити реєстрацію договорів оренди відповідно до вимог чинного законодавства та оплатити послуги з державної реєстрації.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (БРИЧКА В. П.).
 
               
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 1582.1 додаток тех агро 2017.pdf Переглянути