ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 178
Про відмову СТРІЛЬЦЮ І.М. у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки


 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тринадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _________________ 2021 року                                                                №
 
Про відмову СТРІЛЬЦЮ І.М.
у наданні дозволу на складання проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки
 
      Розглянувши заяву громадянина СТРІЛЬЦЯ І.М. про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства,  відповідно до статей 12, 33, 118, 125, 126  Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
      1. Відмовити громадянину СТРІЛЬЦЮ Ігорю Миколайовичу у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  1,0 га для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населених пунктів на території Рокитнівської селищної ради, оскільки розпорядженням голови Рокитнівської районної державної адміністрації від 10.09.2009 року №333 на дану земельну ділянку вже надано дозвіл на складання проекту землеустрою щодо її відведення.      
      2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ