ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 222
Про реорганізацію комунального закладу «Рокитнівський центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Рокитнівської селищної ради шляхом приєднання до Рокитнівської дитячо – юнацької спортивної школи Рокитнівської селищної ради


                                                                                                                      ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(__________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від  _______________ 2021 року                                                                          №
 
Про реорганізацію комунального закладу
«Рокитнівський центр з фізичної культури
і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт»
Рокитнівської селищної ради шляхом приєднання
до Рокитнівської дитячо – юнацької спортивної
школи Рокитнівської селищної ради
 
Керуючись статтями 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 104-108 Цивільного кодексу України зметою упорядкування мережі закладів освіти, молоці та спорту, що перебувають у комунальній власності Рокитнівської  селищної територіальної громади, селищна рада
 
вирішила:
 
1. Реорганізувати КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  (код ЄДРПОУ 39714249) шляхом приєднання до РОКИТНІВСЬКОЇ ДИТЯЧО – ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 36278274).
          2. Визначити РОКИТНІВСЬКУ ДИТЯЧО – ЮНАЦЬКУ  СПОРТИВНУ ШКОЛУ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» правонаступником усіх прав та обов’язків КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
          3. Створити комісію з реорганізації КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  шляхом приєднання до РОКИТНІВСЬКОЇ ДИТЯЧО – ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ у складі згідно додатку (далі – Комісія з реорганізації).
4.  Комісії з реорганізації попередити, відповідно до вимог чинного законодавства України, працівників КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про реорганізацію закладу.
5. Комісії з реорганізації протягом двох місяців, з дня прийняття даного рішення, провести повну інвентаризацію всього майна, активів, зобов’язань КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ та скласти передавальний акт і подати його на затвердження Рокитнівській селищній раді.
7. Комісії з реорганізації здійснити інші заходи щодо реорганізації згідно чинного законодавства України.
8. Голові комісії з реорганізації подати пакет документів для внесення даних до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про припинення юридичної особи в результаті приєднання.
9. Встановити термін заявлення кредиторами своїх вимог – два місяці з моменту оприлюднення цього рішення згідно чинного законодавства України.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (голова комісії Крупенко А.К.) та з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (голова комісії Смик Л.М).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ