ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

51

Дата реєстрації:

03.05.2023

Проголосовано:

19.05.2023 12:10:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51

ПРОЄКТ


УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Тридцять сьома сесія)

 

РІШЕННЯ


 

                                                2023 року                                                                           №

 

Про надання дозволу громадянину

ЛОЗЯНУ Івану Сергійовичу на складання

проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність шляхом

викупу по вул. І.Франка, 1А в смт Рокитне

 

            Розглянувши заяву громадянина ЛОЗЯНА І.С. про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу по    вул. І.Франка, 1А в смт Рокитне, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 120, 125, 126, 127 Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 


ВИРІШИЛА:


 

       1. Надати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу громадянину ЛОЗЯНУ Івану Сергійовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, орієнтовною площею  0,30 га по вул. І.Франка, 1А в смт Рокитне, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.

       2. Надати дозвіл громадянину ЛОЗЯНУ Івану Сергійовичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею  0,30 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. І.Франка, 1А в смт Рокитне.

       3. Громадянину ЛОЗЯНУ І.С. подати проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу та звіт з експертної грошової оцінки даної земельної ділянки на затвердження в селищну раду.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).

 

 

Селищний голова                                                                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ