ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

53

Дата реєстрації:

04.08.2023

Проголосовано:

23.08.2023 11:36:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 53

ПРОЄКТ


УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Сорок третя сесія)

 

РІШЕННЯ


 

                                             2023 року                                                                №  

 

Про надання дозволу ТзОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ

СПЕЦКАР’ЄР» на складання проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки в оренду

орієнтовною площею 7,0 га за межами

населеного пункту с. Рокитне

 

Розглянувши заяву ТзОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, підтверджуючі документи, відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126   Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 


ВИРІШИЛА:


 

1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном до 05 травня 2038 року (на термін дії спеціального дозволу на користування надрами від 05.05.1998 № 1353), орієнтовною площею 7,0 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами населеного пункту с. Рокитне Сарненського району Рівненської області.

2. В проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в порядку, визначеному законодавством.

3. ТзОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» подати проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на затвердження в селищну раду.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ