ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 69

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                           2023 року                                                                                              №
 
 
Про створення комісії по визначенню
та відшкодуванню збитків власникам
землі та землекористувачам на території
Рокитнівської селищної територіальної громади
 
Керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтями 156, 157 Земельного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Створити комісію по визначенню та відшкодуванню  збитків  власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної територіальної громади (далі-Комісія) та затвердити її персональний склад згідно додатком 1.
2. Затвердити Положення про комісію по визначенню та відшкодуванню  збитків  власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної   територіальної громади згідно з додатком 2.
3. Комісії проводити розрахунок розміру відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної   територіальної громади згідно з Порядком визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284.
4.  Контроль за виконанням рішення  покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
            
Селищний голова                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ