ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок четверта сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                             2023 року                                                     №  
 
Про надання дозволу ТОВ «САНКАМЯН»
на складання проєкту землеустрою
щодо відведення земельних ділянок в оренду
орієнтовною площею 91,0 га за межами
населеного пункту смт Томашгород
на території Рокитнівської селищної ради
Сарненського району Рівненської області
 
     Розглянувши заяву ТОВ «САНКАМЯН» про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, підтверджуючі документи, відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «САНКАМЯН» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном до 26 липня 2042 року (на термін дії спеціального дозволу на користування надрами від 26.07.2022 № 6635), орієнтовною площею 91,0 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами населеного пункту смт Томашгород на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
2. В проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в порядку, визначеному законодавством.
3. ТОВ «САНКАМЯН» подати проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на затвердження в селищну раду.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ