ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

18.10.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 2264 «Про встановлення вартості харчування дітей та розміру плати для батьків в закладах дошкільної освіти на 2022 рік»

ПРОЄКТ
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
_____________2022 року                                                                    №
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської
селищної ради від 24 грудня 2021 року № 2264

«Про встановлення вартості харчування дітей
та розміру плати для батьків в закладах
дошкільної освіти на 2022 рік»

 
            Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України  «Про внесення змін до деяких законів щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб», з метою забезпечення соціальних гарантій дітям дошкільного віку, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 2264  «Про встановлення вартості харчування дітей та розміру плати для батьків в закладах дошкільної освіти на 2022 рік», а саме:
 1.1. Викласти підпункт 3.3. в наступній редакції:
«3.3. Діти, батьки яких беруть або брали участь у антитерористичній операції на сході України, призвані до Збройних Сил України у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України».
1.2. Викласти підпункт 3.4.  в наступній редакції:
«3.4. Діти, батьки яких є переселенцями з тимчасово окупованої території Донецької, Луганської областей та Автономної республіки Крим та з числа внутрішньо переміщених осіб внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів з інших територій України».
         2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку,  соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоровʼя, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ