ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

19.10.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про зняття житлових будинків з балансу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, у якому приватизоване або викуплене житло

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___________________ 2022 року                                                       № _______
 
Про зняття  житлових будинків з балансу
КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
«РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС» РОКИТНІВСЬКОЇ
СЕЛИЩНОЇ РАДИ, у якому приватизоване
або викуплене житло
 
       Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду» від 19.06.1992 № 2482-ХІІ, Положення про порядок передачі квартир (будинків) жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань ЖКГ від 16.12.2009 № 396,  Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, у яких розташовані приміщення приватної та інших форм власності, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 08 липня 2022 року № 2899, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Зняти житлові будинки з балансу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, згідно з додатком. 
2. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС" РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ провести списання житлових будинків з балансу підприємства відповідно до чинного законодавства.
3. Начальнику КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ прийняти наказ про списання з балансу зазначених у додатку до даного рішення житлових будинків у смт Рокитне.  
 4. Утворити та затвердити склад комісії для списання з балансу багатоквартирних будинків на території Рокитнівської селищної ради (далі - Комісія) згідно вимог чинного законодавства України.
5. За результатами роботи Комісії скласти акти про списання багатоквартирних будинків з балансу, та подати їх на погодження Рокитнівському селищному голові.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 
        
 Додаток
до рішення Рокитнівської селищної ради
_____________ 2022 року № _____
 
 
 СПИСОК БУДИНКІВ
  

п/п
Адреса Кількість
під’їздів
Кількість
квартир
Загальна
площа
1 вул. Шевченка,2а 2 8 473,1
2 вул. Міцкевича,10 1 2 189,4
3 вул. І. Франка, 2 1 4 248,6
ВСЬОГО: 4 14 911,1
 
 
Секретар ради                                                                                                             Марина ЛЕСКОВЕЦЬ