ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Мигловець Андрій Харитонович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3
Про надання права доступу до елементів інфраструктури об’єкта нерухомого майна комунальної власності - будівлі будинку культури в с. Кисоричі Рокитнівської селищної ради

ПРОЄКТ               
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(______________сесія)
                                                                            
РІШЕННЯ
 
________________ 202_ року                                                                 № _________
 
Про надання права доступу до елементів інфраструктури
об’єкта нерухомого майна комунальної власності - будівлі
будинку культури в с. Кисоричі Рокитнівської селищної ради

 
З метою покращення якості надання послуг зв’язку для мешканців Рокитнівської селищної територіальної громади, керуючись статтею 26, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку електронних комунікаційних мереж»,  враховуючи звернення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙФСЕЛЛ» від 07.12.2022 №RV1059, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати право доступу до елементів інфраструктури об’єкта нерухомого майна комунальної власності – будівлі будинку культури в с. Кисоричі Рокитнівської селищної ради, який розташовано за адресою: вул. Центральна, 105, с. Кисоричі, Сарненський район, Рівненська область, а саме – дах будівлі – для розміщення технічних засобів телекомунікацій.
  2. Доручити начальнику відділу культури і туризму Рокитнівської селищної ради (Ю. КУЛАКЕВИЧ) укласти з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙФСЕЛЛ» договір про надання доступу до елементів інфраструктури об’єкта, зазначеного у пункті 1 даного рішення, для розміщення технічних засобів телекомунікацій відповідно до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                            Григорій ТАРГОНСЬКИЙ