ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 58
Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності за межами с. Нетреба на території Рокитнівської селищної ради

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                        2023 року                                                                                    №  
 
Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ
на розроблення технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності
за межами 
с. Нетреба на території Рокитнівської
селищної ради
 
            З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 122, 125, 126, 184 Земельного кодексу України, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
           1. Надати дозвіл РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, кадастровий номер 5625081700:05:011:0600, Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) за межами с. Нетреба на території Рокитнівської селищної ради,  площею  9,6623 га.
            2. РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
            3. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на затвердження до РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, у відповідності до вимог чинного законодавства.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ