ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

03.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40
Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину МИГЛОВЦЮ Миколі Максимовичу, із земель колишнього КСП «Колос»

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                      2023 року                                                                      №
 
Про надання дозволу на складання
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі
(на місцевості) громадянину
МИГЛОВЦЮ Миколі Максимовичу,
із земель колишнього КСП «Колос»
 
            Розглянувши заяву громадянина МИГЛОВЦЯ М.М., жителя с. Лісове, керуючись статтями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянину МИГЛОВЦЮ Миколі Максимовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості): рілля – масив  № 65, ділянка № 1, орієнтовною площею 1,29 га; сіножаті – масив № 136, ділянка № 114, орієнтовною площею 0,21 га; пасовища – масив № 48 ділянка № 14, орієнтовною площею 0,08 га на території Рокитнівської селищної ради за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0248902 від 12 квітня 2023 року за реєстраційним № 7696.
2. Громадянину МИГЛОВЦЮ М.М. замовити в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в порядку, визначеному законодавством.
3. Громадянину МИГЛОВЦЮ М.М. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ