ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Новий проект

Дата:

11.09.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 64
Про взяття на облік Рокитнівською селищною радою безхазяйного нерухомого майна (меліоративні канали та гідротехнічні споруди)

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сорок четверта сесія)

РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2023 року                                                                                                                             № _____
 
Про взяття на облік Рокитнівською селищною радою
безхазяйного нерухомого майна
(меліоративні канали та гідротехнічні споруди)
 
          Керуючись статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про аквакультуру», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Цивільним кодексом України, з метою виконання рішення Рівненського окружного адміністративного суду від 16.09.2022 у справі № 460/17415/21 про визнання протиправною бездіяльність Рокитнівської селищної ради щодо не взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме: меліоративних каналів та гідротехнічних споруд, які розміщені на міжгосподарських осушувальних системах «Безлінка», «Марин», «Польдер» та «Карпилівка» і внутрішньогосподарської осушувальної системи «Старики», за погодженням з постійною комісією селищної ради з питан планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики, селищна рада

ВИРІШИЛА:
 
1. Рокитнівській селищній раді взяти на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме: меліоративні канали та гідротехнічні споруди, які розміщені на міжгосподарських осушувальних системах «Безлінка», «Марин», «Польдер» та «Карпилівка» і внутрішньогосподарській осушувальній системі «Старики» (далі – майно).
2. Доручити відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради (Сергій НОВАК):
2.1. замовити виготовлення технічної документації на майно, зазначене в пункті 1 даного рішення;
2.2. після отримання технічної документації на майно, зазначене в пункті 1 даного рішення, вжити заходів щодо його реєстрації у встановленому законодавством порядку.                          
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
                                                        

Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ