ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Статус:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

08.10.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1603

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Чотирнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 08 жовтня 2021 року                                                                             № 1603
 
Про внесення змін до Програми розвитку та
фінансової підтримки
Комунального некомерційного підприємства
«Рокитнівський центр первинної медико-санітарної
допомоги» Рокитнівської селищної ради на
2021-2023 роки
 
Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 13 та 14 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», враховуючи клопотання комунального некомерційного підприємства «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради від 16 липня 2021 року №354, рішення Рокитнівської селищної ради від 05 лютого 2021 року № 245 «Про Програму розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради на 2021-2023 роки», за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту молодіжної політики, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради на 2021-2023 роки (далі – Програма), а саме: Додаток 2 до Програми «Прогнозовані обсяги   фінансової  підтримки для виконання завдань Програми», викласти у новій редакції, що додається.
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту молодіжної політики (Л. СМИК).
 
 
Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 1603.1. Дод. зміни Прогр. ПМСД.pdf Переглянути