ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

10.12.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 2245


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 10 грудня 2021 року                                                                    № 2245
 
Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради
 
Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42, частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), враховуючи службову записку старости Рокитнівської селищної ради Сікори Вадима Казиміровича від 29 листопада 2021 року № 6018, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до структури апарату Рокитнівської селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради, затвердженої рішенням селищної ради № 8 від 17.11.2020 (з наступними змінами), а саме:
 
1.1. ввести у відділ організаційно-документального забезпечення селищної ради 1 (одну) додаткову штатну одиницю – діловода.
 
2. Затвердити загальну чисельність працівників апарату Рокитнівської селищної ради та її виконавчих органів у кількості 99 штатних одиниць та загальну чисельність працівників підрозділів виконавчих органів ради зі статусом юридичних осіб (не посадових осіб) у кількості 86 штатних одиниць.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (Сидорович О.М.).
 
 
Селищний голова                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ