ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Статус:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

04.06.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 655


УКРАЇНА                                                                                             РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 04 червня 2021 року                                                                    № 655
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської
селищної ради від 19.02.2021 №265
«Про закриття бібліотек-філій
села Купель, міської бібліотеки-філії
смт Рокитнета реорганізацію селищної
бібліотеки для дітей Комунального закладу
«Публічна бібліотека» Рокитнівської селищної ради
 
На виконання листа Міністерства культури та інформаційної політики України від 12 квітня 2021року № 4194/43.2, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,постановою Кабінету Міністрів України  «Про затвердження Державних соціальних нормативів забезпечення населення публічними бібліотеками в Україні» від 6 лютого 2019 р. № 72, статтями 135, 137 Господарського кодексу України,  селищна рада
 
вирішила:
 
  1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 19 лютого 2021 р.  №265 «Про закриття бібліотек-філій сіл Купель, міської бібліотеки-філії смт Рокитне та реорганізацію селищної бібліотеки для дітей Комунального закладу «Публічна бібліотека» Рокитнівської селищної ради», а саме: у пункті 1зазначеного рішення слова «бібліотеку-філію села Купель, що знаходиться за адресою:село Купель, вул. Тарасенка,7, Рокитнівського району, Рівненської області;» - виключити.
  2. Внести зміни до Статуту Комунального закладу «Публічна бібліотека» Рокитнівської селищної ради,затвердивши його в новій редакції, що додається.
  3. Доручити виконуючій обов’язки  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ«ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИДудик Людмилі Іванівні вчинити необхідні дії згідно чинного законодавства для проведення державної реєстрації змін до установчих документів.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (Крупенко А.К.).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 655.1. Статут.pdf Переглянути