ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Статус:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

19.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 3419

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
19 травня 2023 року                                                                                                                                                 № 3419
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської
селищної ради від 06.05.2021 № 562 «Про  
затвердження Правил благоустрою, дотримання
чистоти та громадського порядку на території  
Рокитнівської селищної територіальної громади»
 
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», з метою покращення санітарного стану території громади, посилення контролю у сфері поводження з побутовими відходами за підприємствами, установами, організаціями, фізичними  особами-підприємцями та жителями громади, за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики, селищна рада селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 06.05.2021 № 562 «Про затвердження Правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Рокитнівської селищної територіальної громади», зі змінами від 08.07.2022 № 2895, а саме:
1.1. Підпункт 5.6.2. пункту 5.6. Розділу V. «Порядок здійснення благоустрою та утримання території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади» доповнити абзацом другим, наступного змісту:
«Споживачі житлово-комунальних послуг (підприємства, установи, організації, фізичні особи-підприємці та жителі громади) зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів.».
1.2. Пункт 10.2. Розділу X. «Відповідальність громадян, фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб за порушення Правил благоустрою території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади» доповнити наступним змістом: 
«- відсутності укладеного договору про поводження з побутовими відходами з особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів.».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ