ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

04.06.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 666

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Десята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 04 червня 2021 року                                                                         № 666
 
Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради
 
Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42, частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»(зі змінами), враховуючи службову записку начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Новака С.В., за погодженням з постійними комісіями селищної ради,селищна рада
 
вирішила:
 
1. Внести зміни до структури апарату Рокитнівської селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради, затвердженої рішенням селищної ради від 17.11.2020 № 8 (з наступними змінами), а саме:
1.1. Створити у складі апарату ради та її виконавчих органів Рокитнівської селищної ради відділ комунальної власності Рокитнівської селищної ради з двома штатними одиницями – начальник відділу та головний спеціаліст.
1.2. Створити у складі апарату ради та її виконавчих органів Рокитнівської селищної ради відділ інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації Рокитнівської селищної ради з двома штатними одиницями – начальник відділу та головний спеціаліст.
1.3. Створити у складі апарату ради та її виконавчих органів Рокитнівської селищної ради відділ економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради з трьома штатними одиницями – начальник відділу та 2 (два) головних спеціаліста.
1.4. Перейменувати відділ комунальної власності, земельних відносин та екологічних питань Рокитнівської селищної ради у відділ земельних відносин та екологічних питань Рокитнівської селищної ради з передачею функцій з питань реалізації політики в сфері комунальної власності новоствореному відділу комунальної власності Рокитнівської селищної ради.
1.5.Ввести у відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою 1 (одну) додаткову штатну одиницю головного спеціаліста.
 
1.6. Вивести посаду головного спеціаліста з питань інформаційних технологій та захисту інформації у кількості 1 (одна) штатна одиниця.
 
1.7. Вивести посаду головного спеціаліста з питаньекономіки, підприємництва, сільського господарствау кількості 1 (одна) штатна одиниця.
 
2. Вивільнення або переведення працівників здійснити в межах норм чинного законодавства.
 
3. Затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів (без статусу юридичної особи) та зі службою у справах дітей у кількості 76 штатних одиниць.
 
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (Сидорович О.М.).
 
 
 
Селищний голова                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ