ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

11.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 165
Про передачу земельної ділянки у постійне користування  комунальному закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Рокитнівської селищної ради по вул. Незалежності, 14 в смт Рокитне


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                   2022 року                                                                    №
 
Про передачу земельної ділянки
у постійне користування  комунальному
закладу «Центр дитячої та юнацької
творчості» Рокитнівської селищної
ради по вул. Незалежності, 14 в
смт Рокитне
 
            Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Рокитнівської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, відповідно до статей 12, 92, 122, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Рокитнівської селищної ради площею 0,1292 га, кадастровий номер 5625055100:01:001:1887 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Незалежності, 14 в смт Рокитне.
2. Передати у постійне користування комунальному закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Рокитнівської селищної ради  земельну ділянку площею     0,1292 га, кадастровий номер 5625055100:01:001:1887 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Незалежності, 14 в смт Рокитне, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
3. Комунальному закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Рокитнівської селищної ради оформити документ, що посвідчує право постійного користування на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
          
Селищний голова                                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ