ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Власик Наталія Федорівна

Галузь:

Економіка та інвестиції

Статус:

Прийнятий за основу

Дата:

11.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4
Про затвердження Стратегії розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади до 2027 року


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від ____ січня 2022 року                                                                    №_______
 
 
Про затвердження Стратегії розвитку
Рокитнівської селищної територіальної
громади до 2027 року
 
Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою планової розбудови селищної територіальної громади, забезпечення сталого розвитку соціальної, культурної та комунальної складових громади, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Стратегію розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади до 2027 року (далі Стратегія), що додається.
2. Фінансовому відділу селищної ради передбачати кошти на реалізацію Стратегії в межах фінансових ресурсів.
  1. Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності,    громадським організаціям громади враховувати основні положення Стратегії при розробці бюджету, плану соціально-економічного розвитку громади та щорічних програм.
  2. Відділу організаційно-документального забезпечення оприлюднити Стратегію на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. Бричка); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л.СМИК); з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О. СИДОРОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 Стратегія розвитку Рокитнівської громади.pdf Переглянути