ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

18.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 90
Про надання згоди та прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади обладнання

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2023 року                                                                 № ______
 
Про надання згоди та прийняття
із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади обладнання
 
Відповідно до статті 329 Цивільного кодексу України, статті 26, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  рішення Рівненської обласної ради від 23.12.2022 № 622 «Про деякі питання передачі обладнання, закупленого за рахунок коштів обласного бюджету» за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Надати згоду та прийняти із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Рокитнівської селищої територіальної громади обладнання – дизель-генераторну установку DE-100PRS з АВР в кількості 1 штука балансовою вартістю 633000,00 (шістсот тридцять три тисячі) гривень 00 копійок.
           2. Визначити балансоутримувачем вищевказаного обладнання КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 01999842).
           3. Головному лікарю КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (Олег КОСТЮК) утворити комісію з приймання-передачі обладнання (далі - Комісія).
            4. Комісії забезпечити відповідно до вимог чинного законодавства приймання-передачу обладнання.
            5. Балансоутримувачу відобразити приймання обладнання в даних бухгалтерського обліку, забезпечити його цільове використання та збереження.
            6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ