ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59
Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі громадянці БЛИЗНЮК Валентині Іванівні по вул. Жовтнева, 31а в с. Рокитне

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                  2023 року                                                                          №
 
Про надання дозволу на складання
технічної документації із  землеустрою
щодо  встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) для будівництва
та обслуговування будівель торгівлі
громадянці БЛИЗНЮК Валентині Іванівні
по вул. Жовтнева, 31а в с. Рокитне
 
         Розглянувши заяву громадянки БЛИЗНЮК Валентини Іванівни, про надання дозволу на складання технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, підтверджуючі документи, відповідно до статей 12, 118, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянці БЛИЗНЮК Валентині Іванівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, орієнтовною площею 0,0090 га, по  вул. Жовтнева, 31а в с. Рокитне, за рахунок земель, що перебувають у її  користуванні.
2. Громадянці БЛИЗНЮК  В.І.  в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  в порядку, визначеному законодавством.
3. Громадянці БЛИЗНЮК  В.І.  технічну документацію із землеустрою  подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль  за  виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища  (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ