ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

03.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 69
Про створення комісії по визначенню та відшкодуванню збитків власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної територіальної громади

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                           2023 року                                                                                              №
 
 
Про створення комісії по визначенню
та відшкодуванню збитків власникам
землі та землекористувачам на території
Рокитнівської селищної територіальної громади
 
Керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтями 156, 157 Земельного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Створити комісію по визначенню та відшкодуванню  збитків  власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної територіальної громади (далі-Комісія) та затвердити її персональний склад згідно додатком 1.
2. Затвердити Положення про комісію по визначенню та відшкодуванню  збитків  власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної   територіальної громади згідно з додатком 2.
3. Комісії проводити розрахунок розміру відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території Рокитнівської селищної   територіальної громади згідно з Порядком визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284.
4.  Контроль за виконанням рішення  покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
            
Селищний голова                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 1.1. Додатки-Комісія і Положення.pdf Переглянути